Behandling

BEHANDLINGAR FÖR HELHETSHÄLSA

Välkommen till HögalidHälsan

- där vi har fokus på Helheten! 


Vi tar hand om dig med hjälp av olika metoder som


- medicinsk laser, klass II

- massage

- bindvävsterapi

- rådgivning

- fettreduceringslaser


Vårt mål är att optimera ditt mående och din funktion, vilka besvär du än har.


Bli smärtfri, få hjälp med att uppnå dina mål och förbättra din prestation!


Vi behandlar en mängd av olika problem, exempelvis kronisk värk, magåkommor, bekymmer angående fertilitet eller efter graviditet, rehabilitering efter skada, diagnoser som depression och neuropsykiatriska besvär, allergier och utmattningssyndrom.Hör av dig så tar vi reda på hur vi kan hjälpa just dig!

VAD VI GÖR

MASSAGE OCH HÄLSORÅDGIVNING 


» Abdominal & Pelvic Release Massage™ för din mag-, bäcken- och underlivshälsa » Fascia Release Massage för bindväven » Fertilitets­rådgivning och massage för dig som önskar bli gravid » Gravid­massage för en avslappnad graviditet » After Pregnancy - Recovery Massage, för förlossningsskador och återhämtning » Hälsokonsultationer och kostrådgivning » Head & Neck Release Massage för avslappning Läs mer om dessa behandlingar på www.spira.one 

MEDICINSK LASER 


Med hjälp av medicinsk laser klass II, även kallad låglevellaser eller ”kall” laser, behandlar vi en mängd olika tillstånd och problem.

Ljuset tas upp av huden precis som solstrålar, fast naturligtvis mer koncentrerat. Solljuset ger bland annat vår kropp förmåga att producera D-vitamin, medan ljuspartiklarna i lasern hjälper våra celler att läka. Ljuset går in i kroppen lokalt där vi riktar lasern, men dessa fotoner följer även med våra röda blodkroppar och ger därför en hälsosam inverkan på hela kroppen.

 

Förutom att ge en allmän förbättring av blodcirkulationen med högre syresättning och en inflammationsdämpande reaktion, så ökar ljuspartiklarna produktionen av energi i varje cell – oavsett vad cellen är byggd för att göra i kroppen. Därför kan behandling med låglevellaser ge en nästan otrolig effekt, oberoende av om dina problem gäller smärta, hudbesvär, trasslig mage, mental ohälsa, skador eller sjukdomar.

 

Med olika frekvenser av ljus återger vi kroppen själv möjligheten att rätta till det som blivit fel, och kroppen är fantastisk! Allt som händer och sker med oss kommer från vår hjärna, vilken tolkar alla signaler den får – både inifrån och utifrån – och därefter ger sina direktiv. När hjärnan tolkar signalerna som fara, kan direktivet bli att vi ska känna smärta eller annat obehag. Detta stämmer inte alltid vilket kan leda till många problem, både kroniska och mer akuta.


Vi behandlar därför även hjärna och nervsystem med lasern, för att förbättra och optimera signalerna som kommer in och därmed också rätta till signalerna som hjärnan sänder ut!


Läs mer på www.vilja.nu

PERCUSSOR 


Med en percussor och dess galvaniserade stötvågor löser vi upp dina fasciala restriktioner och spänningar.

Behandlingen inleds med en fysisk undersökning .

Laser används över området för att ge cellerna extra energi och optimera behandlingen.

Bra vid smärta från spända muskler och bindväv, vid träningsvärk, stela axlar, armar eller ben, rygglåsningar eller om du har ont från gamla skador.


Här ingår behandling med både laser och percussor för optimal smärtlindring och förbättrad rörelseförmåga. 

Jag använder applicerad neurologi för att förbättra ditt mående och din funktion.

En ingående, holistisk behandling för att du ska kunna njuta av ett liv med minskade besvär från smärta, sjukdomar och olika diagnoser.


Läs mer på www.vilja.nuCopyright © HögalidHälsan