Om Oss

HögalidHälsan 


Mottagningen drivs av Vilja Madrid Wahlstedt och Sara Gustafsson, vilka har en längtan av att erbjuda Helhetshälsa till sina klienter. 


Vi samlar här behandlare med olika kompetenser för att erbjuda ett så brett utbud av hälsovård som möjligt och vi finns nu alla under samma tak på Högalidsgatan 52A.


Möt våra fantastiska terapeuter!

Vilja Madrid Wahlstedt

Laserspecialist & Neurobaserad rörelseterapeut

Med bakgrund inom både vård och skönhet och som diplomerad massör sedan 2007, arbetar jag idag som certifierad behandlare med att förbättra människors hälsa, funktion och livskvalitet.


För att uppnå optimala resultat kombinerar jag medicinsk laser klass II, percussor och rörelseterapi med bas i applicerad neurologi.

Jag lindrar mer än bara dina symptom och arbetar i grunden, med orsaken till att de finns. Kom till mig om du slippa dina besvär istället för att dämpa dem med piller.


Jag erbjuder även rådgivning och hypnos så att vi kan ta oss an dina problem från alla perspektiv.


Välkommen att boka en tid! 


/Vilja 

Sara Gustafsson

Massageterapeut & hälsorådgivare 


Sedan 2010 har jag jobbat med kvinnors mag- och bäckenhälsa och har specialiserat mig på graviditet, fertilitet och förlossningsskador. Jag är även gravidyogalärare och håller kurser i bäckenbottenträning. 


Med din helhetshälsa i fokus jobbar jag mycket med fascian och kosten, samt tittar på vilka andra delar i livet som kanske påverkar ditt mående, då jag vet vilken skillnad det gör i läkande och välmående när vi ser till helheten. 


Välkommen att boka en tid! 


/Sara 

Leonie Nyman 

SE-terapeut somatic experience & kristallterapeut


I tio år har jag jobbat som kurator för ungdomar och unga vuxna, samt är diplomerad stressterapeut sedan 2001. Nu arbetar jag även med traumabearbetning av både stora och mindre händelser, där vi utgår från att reglera nervsystemet enligt en treårig utbildning i Peter Levines metod.


Jag har alltid brunnit för att stödja människor till att hitta tillbaka till sitt eget inre välbefinnande. Med hjälp av SE kan tidigare upplevelser som fortfarande styr mina reaktioner idag, frigöras.


Välkommen att boka en tid!


/Leonie 

Diana T Hooft 

Nutritionist, vitality coach & wellness therapist 


With a background in health and wellness that started more than 20 years ago, I now offer complete nutrition and holistic health programs. I guide and help clients reach a healthier lifestyle in body, mind and spirit.


By focusing on managing stress with nutrition, training and massage therapy we create better resilience, sleep and recovery. For optimal results that last, I use advanced technology like Firstbeat Lifestyle assessment and balance bloodtesting. 


Welcome to book an appointment!


/Diana 

Eelko Manderveld

Biophoton & Shiatsu Terapeut


Med 20 års yrkeserfarenhet och gedigen utbildning utformar jag behandlingsprogram efter kundens specifika önskemål.

Mina kroppsbehandlingar sker på massagebänk eller futon, med eller utan olja.


Behandlingarna är djupgående och fokuserade på att uppnå önskvärda resultat för kunden.


Jag bemöter alltid mina kunder med stor respekt och integritet. 


Välkommen att boka en tid! 


/Eelko 

Jenny Thorsman

Massageterapeut & Kiropraktor


Jag är massageterapeut och av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör, utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut. Jag har arbetat som massör och massageterapeut sedan 2006.

När jag inte är på HögalidHälsan så arbetar jag som kiropraktor inom primärvården.


Mina behandlingar anpassas efter dina behov. Jag erbjuder avslappnande massage eller behandlande massage för att lätta på spänningar och lindra smärta.


Välkommen att boka en tid!


/Jenny

Copyright © HögalidHälsan